Миле камења

1995-1996

Истражување на пазар
1 Производство линија
12 вработени
2 продажбата човек
Годишниот капацитет 660000pcs

2009-2012

12 производни линии
102 вработени
Годишното производство 29000000pcs

xcv

2018

20 производни линии
1 Ролинг челик линија
1 реверзибилна плуг производна линија
1 Subsoiler линија за производство

1997-2004

6 производни линии
50 вработени
Годишното производство 3300000pcs
2004-2009
9 производни линии
70 вработени
Годишното производство 3300000pcs

2012-2017

12 производни линии

1 валање челик линија

1 реверзибилна производство плуг линија

линија за производство 1 Subsoiler


Барање Информации Контакт