Сопственост на семејството од 1995 година

ЗА MENGXING

Шандонг MENGXING е посветена на снабдување на своите клиенти квалитетни производи со повеќето разумна цена.

Шандонг MENGXING е ISO9001: 2008 уверение производителот, што е основана во 1995 година Од 1 линија за производство на струја 20 производни линии, нашата компанија стана една од најмногу познат и доверлив компании во овој сегмент со национално присуство. Во моментов имаме 210 вработени, 18 инженери и 4 инспектори квалитет.

Барање Информации Контакт